Lohja

Tuoteryhmät

TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostillä, jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita jotta vahvistukset tulevat perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT
Meillä Valvontakamerajärjestelmät on käytössä Checkoutin monipuoliset ja turvalliset maksutavat: verkkopankit, korttimaksut, mobiilimaksutavat sekä lasku- ja osamaksu.


1.Maksu toimitettaessa
Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

2.Maksu noudettaessa
Tilaukset maksetaan noudettaessa toimistomme.

3.Maksu verkkomaksulla.
Tilaukset maksetaan Valvontakamerajärjestelmät-verkkokaupan ostoskorin kautta verkkomaksulla. Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu maksujen vastaanottaminen Valvontakamerajärjestelmät-verkkokaupassa Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.
Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Paytrail maksunvälityspalvelu kautta maksettu tuoteen maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle.

PAYTRAIL EHDOT JA SOPIMUKSET
Lue paytrail maksuehdot

Verkkomaksulla toimintaympäristö
Maksupalvelun toimintaympäristö koostuu Paytrailin ylläpitämästä maksunvälityspalvelusta ja http://xn--valvontakamerajrjestelmt-4bci.fi verkkosivuista.
Paytrailin palvelin ja Valvontakamerajärjestelmätn verkkokauppapalvelin kommunikoivat mahdollisuuksien mukaan HTTPS suojatulla yhteydellä. Lisäksi Valvontakamerajärjestelmätlta vaaditaan jokaiseen transaktioon kauppiastunnus ja salattu kauppiaskohtainen avain.

Asiakas on maksamishetkellä yhteydessä Paytrail - palvelun verkkosivuihin HTTPS suojatulla yhteydellä. Yhteyden salaus on pakollisena aina päällä ja palvelua ei voi käyttää ilman salausta.

Paytrailin palvelimelta asiakas ohjataan maksunsuorittamispaikkaan esim. verkkopankkiin HTTPS salatun yhteyden yli. Palvelu on yhteydessä verkkopankkien ja muiden Maksutapojen tuottajien palvelimiin vahvimmilla salaustavoilla, joita Maksutavan tuottaja tarjoaa. Maksutavan tuottajan ja Paytrailin välisen liikenteen kuvaus löytyy Maksutavan tuottajan järjestelmä- ja palvelukuvauksista.

Valittuasi maksutavan Valvontakamerajärjestelmät tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi Valvontakamerajärjestelmät verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi Valvontakamerajärjestelmätlle. Maksu suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään Valvontakamerajärjestelmätlle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS
Tilaajan tiedot tallennetaan Valvontakamerajärjestelmät asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Valvontakamerajärjestelmät;n palvelun asiakkaaksi

REKLAMAATIOT
Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut
Maksamme kaikki postituskulut yli 500 euron tilauksista. Toimitamme myös alle 500 euron tilaukset, näihin tilauksiin lisäämme postituskulut.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus
Mikäli tuote tai lähetys on virheellinen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme ja sovi mahdollisesta palautuksesta.
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yksityisyyssuoja
 Takaisin